szolgáltatások

Basic Brand csomag

Ez a csomag tökéletes az olyan kezdő vállalkozóknak és vállalkozásoknak, akik készek befektetni a saját márkaidentitásukba, aminek segítségével kitűnhetnek versenytársaik közül és elérhetik a kívánt célközönséget és álmaik megrendelőit!

Deluxe Brand csomag

A standard csomag olyan új-, vagy meglévő vállalkozóknak és vállalkozásoknak van kialakítva, akik nagy hangsúlyt fektetnek vállalkozásuk márkaépítésének fontosságára és készen állnak egy egységes arculattal egy magasabb szintre emelni a márkájukat.

Webdesign Brand csomag

Ez a csomag olyan új-, vagy meglévő vállalkozóknak és vállalkozásoknak számára van, akik készek befektetni a komplett márkaidentitás megteremtésébe és weboldalra van szükségük az üzleti növekedés maximalizálása érdekében.

A La Carte csomag

Ez a csomag tökéletes azoknak, akik valami személyre szabottat szeretnének! Nézd meg milyen elérhető szolgáltatásokat tartalmaz és írd meg nekem milyen konkrét elképzelésed van!

rólam mondták

"nagyon jó munkát kaptunk, az elejétől a végéig, rendkívül rugalmasan tudtunk együtt dolgozni. számomra a megfelelő kommunikáció elengedhetetlen, nikivel zökkenőmentesen zajlott a munka. maximális tisztelettel köszönöm!"

Tóbiás Dániel

Készen állsz egy modern, profitáló vállalkozás felépítésére?